Anketa prve godišnjice ZgPHP meetupa

Published: October 4th, 2012

Na prošlome meetupu smo podijelili anketu koja se sastojala od 2 dijela: o članstvu odnosno prezentacijama tvrtki.

Anketa o članstvu

Cilj ankete bio je bolje upoznavanje sa članovima grupe, koliko često dolaze, u kakvim timovima rade te koja znanja imaju odnosno koja znanja žele proširivati kako bi mogli još bolje koncipirati teme u nadolazečoj sezoni.

Pošto je ovo bio daleko najveći meetup do sada malo manje od polovice anketiranih su bili prvi puta, 12% anketiranih su studenti a 22% anketiranih nisu PHP developeri. Vrlo nam je drago da su naše teme zanimljive i široj zajednici.

Uz PHP anketirani sudionicima su najzanimljiviji Javascipt pa Devops i SQL. Potruditi ćemo se u ovoj sezoni dati dovoljno pažnje i ovim temama.

Anketa o prezentacijama tvrtki

Za oblježavanje godine dana naših okupljanja, potrudili smo se okupiti što više tvrtki iz Zagreba i okolice koje svoj development baziraju na PHPu a profili tvrtki koje su se odazvale su različiti: startupi, tvrtke koje razvijaju svoj proizvod odnosno tvrtke koje rade development za klijente.

GisCloud

GisCloud

Buckhill

Buckhill

FERWeb team

FERWeb team

Nivas

Nivas

Svipopusti.hr

Svipopusti.hr

Entrio.hr

Entrio.hr

Trikoder

Trikoder

iStudio

iStudio

Netgen

Netgen

Iz priloženih grafova možete lako vidjeti da ocjene za najbolju prezentaciju idu GisCluodu i Entriu. Čestitke momcima, sve one prezentacije mogućim investitorima su se višestruko isplatile. Trikoder se pokazao kao tvrtka o kojoj su sudionici najbolje bili informirani prije meetupa a o Entriu nakon! U kategoriji subjektivnoga dojma o tvrtci, sudionici su dali najbolje ocjene GisCloudu.

Puno hvala svim tvrtkama na sudjelovanju i naravno svim posjetitieljima na dolasku, nadamo se da ćemo se viđati i na sljedećim meetupima u ovako velikome broju.