Najava: Drupal Balkan Samit 2012 u Zagrebu

Published: December 2nd, 2012

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti treći po redu Drupal Balkan Samit koji će se održati u Zagrebu 8. i 9. prosinca 2012. godine.

Što je to DBS?

Drupal Balkan Summit je regionalna konferencija koja okuplja Drupal i Open Source entuzijaste i entuzijastkinje, te sve one koje žele naučiti nešto više o samom Drupalu i Open Source web tehnologijama.

Tko su organizatori?

Konferencija se održava dva puta godišnje u organizaciji Drupal zajednica iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Mjesto održavanja se svaki put mijenja, budući da konferencija putuje kroz regiju poput karavane. :)

Ponosni smo što uz sebe kao suorganizatore Hrvatske inačice samita imamo Hrvatsku gospodarsku komoru - koja od 1852. okuplja sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost u Hrvatskoj, te udrugu HrOpen - organizatora najstarije Open Source konferencije u Hrvatskoj - DORS/CLUC.

Za koga?

Iako je konferencija fokusirana na zajednice iz regije u kojoj pričamo na svima međusobno razumljivom jeziku, otvoreni smo za sudionike i predavače iz drugih zemalja na engleskom jeziku.

Povijest

Do sada održane konferencije:

  • Novi Sad - 8-9.10.2011.
  • Sarajevo - 26.5.2012.

Ostalo

Sve ostale informacije (ulaznice, program, etc.) potražite na drupalbalkansummit.org te pratite @DrupalBalkanSum.