Novi ZgPHP servisi

Published: May 8th, 2013

Prije ljetne stanke sa predavanjima ZgPHP grupe (u srpnju i kolovozu idemo samo sa drinkupovima) odlučili smo isprobati nekoliko novih servisa kako bi olakšali članovima sudjelovanje u grupi.

Meetup.com

Dobivamo sve više sugestija da Facebook i Twitter nisu najbolje mjesto za međusobnu komunikaciju članova, kako najave nisu dovoljno vidljive i sl. pa smo odlučili organizaciju meetupa u testnoj fazi prebaciti na meetup.com.

Platforma omogućava članovima da lako prate kada su sljedeći meetupovi pomoću kalendara i obavijesti, o čemu ćemo pričati, lako saznaju tko od prijatelja/poznanika/kolega dolazi na meetup, traže savjete od kolegica i kolega iz grupe te još puno puno toga. Učlanite se i slobodno prijavite svoj dolazak na sljedeći meetup!

Uservoice.com

Pomoću uservoice.com svim članovima omogućavamo da predlažu i boduju ideje!!

Sviđa Vam se ideja da jedan od sljedećih meetupa organiziramo kao roštilj ili u obliku BarCampa? Bodujte ideju, što više bodova se skupi veća je šansa da se takav event i održi!

Imate neku super-cool temu o kojoj bi voljeli čuti više na jednome od meetupa? Sugerirajte temu, postoji velika mogućnost da se netko od članova/ica javi pričati o toj ideji!

Imate temu o kojoj bi željeli pričati? Sugerirajte temu.

Voljeli bi se okušati u predavanju ali neznate o čemu bi pričali? Pogledajte listu tema i javite nam se!

U glavi vam stoji ideja za predavanja ali niste sigurni koliko je tema zanimljiva? Dodajte temu i dopustite ostalim članovima/icama da ocjene ideju!

Registracija je vrlo jednostavna a traje 1 minutu!