Prva godina

Published: September 13th, 2012

Od prvoga meetupa u Pivnici Medvedgrad je prošlo danas točno godinu dana. Za one koji se žele prisjetiti kako je to izgledalo (ili nisu bili): http://www.rep.hr/vijesti/tehno-i-it/odrzan-prvi-php-meetup-u-zagrebu/3386/ a u novu sezonu predavanja idemo jači i brojniji!

Okupilo nas se 30tak, uz hladnu pivu u hladovini kestena čini mi se da smo najmanje o PHPu pričali ali kažu svaki početak je težak :) U prosincu smo se ohrabrili i organizirali prvi meetup sa predavanjima u Klubu Mama (http://www.mi2.hr/), koji nam je izašao u susret i bio nam topli dom u hladnim mjesecima. Ukupno smo imali 5 meetupa sa predavanjima, večina tema su bile PHP ali smo se trudili da upoznamo i svijet oko nas: predavači nisu bili samo članovi PHP zajednice.

Kako zadnjih godina imam priliku biti na dosta web related konferencija/user grupa, nigdje nisam vidio ovako dobru interakciju publike i predavača i vrlo mi je drago da smo to postigli.

Puno hvala svim predavačima na uloženome trudu te volji i želji da podjelite sa zajednicom svoja iskustva i znanja, te publici koja je neumorno i znatiželjno sudjelovala u svakom predavanju.