Raspored ZgPHP meetupa #13

Published: September 17th, 2012

Prostorije Zagrebačkog inkubatora poduzetništva u Zvonimirovoj 8, ugostit će u srijedu 19. rujna proslavu prve godišnjice okupljanja zagrebačkih PHP developera. Iza naziva ZgPHP meetup, krije se poveći broj zagrebačkih developera koji jednom mjesečno organiziraju predavanja kako bi educirali i poticali na razmjenu ideja i stečenog znanja.

Uz obilježavanje prve godine uspješnog rada, tema rujanskog okupljanja je i predstavljanje tvrtki Zagreba i okolice koje se u svom radu oslanjanju na PHP.

Planirani raspored: 17:30 - dolazak sudionika, druženje prije početka prezentacija 18:00 - početak prezentacija, tvrtke (GisCloud, Buckhill, FER (FERWeb team), EuroArt93, Nivas) 18:55 - pauza 19:00 - nastavak prezentacija ( Svipopusti.hr, Entrio.hr, Trikoder, iStudio, Netgen) 20:00 - pitanja i okrugli stol 20:20 - druženje u neformalnoj atmosferi

Okupljanje je otvoreno za sve zainteresirane i ne naplaćuje se, ali zbog lakše organizacije svi sudionici su zamoljeni da svoj dolazak najave putem sustava Entrio te da dođu sa isprintanim ili mobilnim kartama.

Ovim putem se želimo zahvaliti dragim prijateljima i suorganizatorima:

  • Zagrebačkome inkubatoru poduzetništva (http://www.zipzg.com) za gostoprimstvo
  • Udruzi HrOpen (http://www.open.hr/) za pomoć u organizaciji
  • Entriu (http://www.entrio.hr/) za organizaciju prijava i provjeru karata
  • te svim tvrtkama koje su se svojim predstavljanjem odlučile uključiti u rad zajednice

UPDATE: Karte su rasprodane.