Upit za sponzorstvo ZgPHP konferencije 2013

Published: July 30th, 2013

Poštovana/i, javljamo Vam se s upitom za sponzorstvo ZgPHP konferencije 2013, jednodnevne konferencije namijenjene svima koji se bave razvojem u PHPu, koja će se održati u subotu 14. rujna 2013., u prostorima Hrvatske gospodarske komore, Nova cesta 7, Zagreb.

ZgPHP je neformalna udruga softverskih razvojnih inženjera zainteresiranih za programiranje u PHPu te u povezanim tehnologijama, sa sjedištem u Zagrebu. Kako bismo proslavili dvije godine postojanja redovitih ZgPHP meetupa, odlučili smo organizirati jednodnevnu mini-konferenciju na koju pozivamo predavače i predavačice iz ostatka Hrvatske, ali i regije. U organizaciji konferencije uz ZgPHP sudjeluju Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet - HrOpen i Hrvatska Gospodarska Komora, a želja nam je okupiti naše redovne članove i članice uz PHP programere i programerke iz Hrvatske i regije, koji ne uspjevaju dolaziti na naša mjesečna okupljanja.

Po uzoru na prošlogodišnji WebCamp, na kojemu je ZgPHP bio suorganizator, a u svrhu poticanja druženja te razmjene znanja i iskustava odlučili smo da će ulaznice biti besplatne te očekujemo između 80 i 100 sudionika na konferenciji. Ako na ZgPHP konferenciji želite predstaviti Vašu tvrtku, ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u sponzorstvu.

Osim što se sponzorstvom predstavljate širokom krugu publike te ojačavate vidljivost brenda svoje tvrtke i njenih rješenja, istovremeno se predstavljate i potencijalnim zaposlenicima te potičete razmjenu iskustava i znanja na području PHPa i srodnih Web-tehnologija.

Sponzorstvom dobivate:

  • zahvalu na svim organizacijskim najavama i prezentacijama
  • uvrštenje logotipa i naziva Vaše tvrtke na službenim stranicama korisničke grupe
  • uvrštenje logotipa i naziva Vaše tvrtke u medijske objave i marketinške materijale konferencije
  • mogućnost postavljanja Vašeg stalka s plakatom ("pingvina") u prostoru konferencije

Kako je konferencija organizirana u potpunosti volonterski i neprofitnog je karaktera, prostor je također osiguran besplatno te će se sponzorska sredstva iskoristiti za nabavku osvježenja između predavanja (hrane i pića), za plaćanje troškova puta dijelu predavača te za osiguranje tehničke podrške organizaciji.

Nudimo Vam jednostavno sponzorstvo - 750 kn (nema plaćanja PDV-a jer udruge nisu u sustavu PDV-a).

Ukoliko ste zainteresirani za sponzorstvo, molimo Vas da nam se javite čim prije na zgphpmeetup@gmail.com, kako bismo Vam mogli dostaviti potrebne ugovore.

U mailu je nužno navesti:

  • Ime tvrtke
  • Adresu tvrtke
  • OIB tvrtke
  • Osobu za kontakt (ime i prezime, telefonski broj, mail)

Za sva pitanja i dogovore stojimo Vam na raspolaganju.

U nadi pozitivnog odgovora, srdačno Vas pozdravlja ZgPHP organizacijski tim

UPDATE: Web konferencije je live, klikni ovdje.