ZgPHP Meetup #14 - U nove ratne pobjede!

Published: October 8th, 2012

Nakon prvog rođendana, uspješnog predstavljanja tvrtki i najposjećenijeg meetupa do sada, vrijeme je za povratak na tehnološke teme, a istovremeno i povratak u prostore Mame u Preradovićevoj 18.

Novu sezonu meetupa otvoramo sa dva vrlo zanimljiva predavanja.

Napravili ste aplikaciju, zakupili VPS, korisnici su došli i što ćemo sad? Pregled standardnih pitfallova single-server LAMP aplikacija kad dodje do potrebe skaliranja i kako ih izbjeći. Odgovor na pitanje što napraviti kako bi osigurali da vaša aplikacija podjednako dobro radi s jednom ili tisuću i jedom posjetom u sekundi ponudit će Luka Kladarić u predavanju PHP Scaling 101.

Nakon kratke najave nadolazećeg zagrebačkog Webcampa, Marko Elezović će predstaviti DSL platformu, sustav za brzi razvoj aplikacija iz modela u ORM.

Ako ste prisustvovali na nekom od dosadašnjih meetupa, priključite se ZgPHP meetups grupi na Facebooku jer je upravo u tijeku glasovanje za najbolje predavanje prošle sezone. Odaberite svoje favorite jer najboljeg predavača nagrađujemo licencom za PHP Storm.

Dodatni razlog prijave za dolazak na meetup preko sustava Entrio leži u činjenici da smo osigurali još jednu licencu PHP Storma, koju planiramo pokloniti sretnom dolazniku. Prijavite se na ovdje.

Vrijeme: četvrtak 18. listopad u 17:30 sati

Lokacija: Mama, Preradovićeva 18, Zagreb (karta)

Raspored

17:30 Okupljanje/druženje pred Mamom
17:50 Župne obavijesti
18:00 Luka Kladarić - PHP Scaling 101
18:30 Najava webcampa
18:35 Marko Elezović - DSL platforma
19:05 Drinkup