ZgPHP meetup najava: iStudio

Published: September 12th, 2012

iSTUDIO je mlada tvrtka, stara svega 3 godine. Trenutno iSTUDIO broji 35 zaposlenih s uredima u Zagrebu, Mostaru, a prisutna je i u Beogradu.

iSTUDIO je počeo kao full service social media agencija, u čemu je i danas reginalno najjača, a s vremenom se razvila u digitalnu agenciju s jakim fokusom na mjerenje rezultata uspjeha kampanja/aplikacija kako bi klijenti mogli izmjeriti svoj ROI.

Osim usluge prema klijentima iSTUDIO je pokrenuo internacionalne web servise mediatoolkit.com, socialnumbers.com i socialpuzzle.com.

  • mediatoolkit.com je proizvod namijenjen medijskim kućama,a koji im omogućava pronalazak najviralnijeg sadržaja na webu na način da crawleri nadziru portale i mjere iz sekundu u sekundu brzinu viralnog širenja članaka s portala.
  • socialnumbers.com je javna statistika uspjeha brendova na Facebooku podijeljena po državama za cijeli svijet.
  • socialpuzzle.com je skup gotovih najčešće korištenih aplikacija za Facebook stranice brendova koje je moguće pokrenuti unutar nekoliko minuta i malo budžeta. Alat je namijenjen agencijama koje održavaju Facebook stranice za klijente i svima koji održavaju vlastite Facebook stranice.

iSTUDIO je jedini Facebook preferred Marketing Developer u regiji.

Ako želite čuti više o njima prijavite se na rujanski meetup.